Chevrolet MyLink – Chevroletov inovativni interaktivni sistem

Poglej, dotakni se in bodi povezan

Chevroletov inovativni interaktivni sistem MyLink vam ponuja mnogo zabavnih vsebin prek 7-palčnega barvnega zaslona na dotik. Sistem, ki je enostaven za uporabo in prijazen do uporabnikov, si lahko prilagodite po vaših željah. Popestrite si vaše poti s prikazovanjem slik in video vsebin na barvnem zaslonu z visoko resolucijo.

Povežite vašo napravo

Povežite vaš pametni telefon s Chevrolet MyLink in začnite predvajati vašo najljubšo glasbo, dostopajte do slik, video vsebin, vaših kontaktov v imeniku ter celo do nekaterih aplikacij na vašem telefonu. Naj bo vožnja vedno sproščena.

Povežite se prek USB priključka

Povezati vaš svet s Chevrolet MyLink je preprosto. Prek USB priključka povežite vaš pametni telefon, MP3 predvajalnik, iPod® ali iPhone5® s sistemom MyLink. Nekaj sekund kasneje boste lahko dostopali do vaših zabavnih vsebin in imenika na zaslonu na dotik.

Bluetooth povezljivost

Chevrolet MyLink vašo vožnjo naredi prijetnejšo. S pomočjo Bluetooth® lahko vaš pametni telefon brezžično povežete in predvajate vašo najljubšo glasbo prek zvočnikov v vozilu. Za več informacij o tem katere naprave, ki omogočajo Bluetooth®, so kompatibilne s sistemom MyLink, obiščite spletno stran MyLink bluetooth compatibility list.

Glasba po vaših željah

Za boljše počutje v potniški kabini skrbi Chevrolet MyLink, ki omogoča številne funkcije, ki so na voljo na vašem pametnem telefonu. Uporabite zaslon na dotik in si uredite vašo glasbo glede na izvajalca, album ali zvrst ter si oblikujte nove sezname glasbe po lastnih željah.

Več nazdora in več varnosti

Prepoznavanje glasovnih ukazov

Govorite in Chevrolet MyLink vas bo ubogal. Za pričetek telefonskega pogovora, izbiro radijske postaje ali najljubše skladbe preprosto pritisnite na gumb na volanskem obroču in podajte glasovni ukaz.

Napredna tehnologija prepoznavanja zvoka bo opravila ostalo.

Kontrole na volanskem obroču

Da bodo vaše roke vedno na volanskem obroču skrbijo kontrole na volanskem obroču, preko katerih lahko upravljate Chevrolet MyLink. Izbirajte glasbo, sprejemajte klice in imejte roke vedno varno na volanu.

MyLink po vašem okusu

Da boste več časa uživali in se prepustili vožnji, vam Chevrolet MyLink omogoča prilagoditve po vašem okusu, in sicer z dodajanjem novih vsebin z ikonami, ki so razporejene glede na vaše potrebe in želje.

Prostoročno telefoniranje

Chevrolet MyLink skrbi za vašo varnost s tem, da vam omogoča prostoročno telefoniranje. Povežite vaš pametni telefon prek sistema Bluetooth® in varno boste lahko opravljali klice in dostopali do imenika s kontakti. Volan bo pri tem ostal trdno v vaših rokah.

Dodaj odgovor

Paket Pomoci 2024