Gorenje Portal – Z vgrajenimi kuharskimi užitki

Steklokeramično kuhališče z ogrevalnim območjem

Kolikokrat vas je že skrbelo, da se bodo jedi ohladile, ker gostje zamujajo ali ker se otroci ne držijo dogovorjene ure? Zdaj lahko na te skrbi pozabite. Posebno ogrevalno

območje na vašem steklokeramičnem kuhališču bo ohranjalo ravno pravo temperaturo jedi. Najvišja možna temperatura ogrevalnega območja je 120°C, kar je še ravno prav, dase

ohranja toplota hrane, ne da bi se ta še naprej kuhala in zato morda razkuhala.

Wok plinski gorilnik

>>> Poseben plinski gorilnik z dvokrožnim plamenom daje večjo moč in omogoča segrevanje posode z vseh strani. Tako lahko pripravite jed v nekaj minutah, ob tem pa ohranite več hranilnih snovi kot pri večini drugih načinov kuhanja. Zelenjava ne bo več prekuhana, v hrani pa se bodo obdržali vitamini, minerali in okus.

Združene odličnosti

>>> V razkošni ponudbi kuhališč Gorenje je tudi kuhališče s plinskimi gorilniki na steklokeramiki. Kuhališče obogati vaš dom z nadihom profesionalne kuhinje in z domišljeno obliko, ki poenostavi čiščenje. Izberete lahko tudi steklokeramično kuhališče s kombinacijo plinskih gorilnikov in električnih grel.

Sestavljivi plinski gorilnik

>>> Nove gorilnike plinskih štedilnikov Gorenje boste z lahkoto očistili, saj jih je mogoče preprosto sneti in razstaviti na tri dele. Oblikovani so tako, da tekočine in maščobe ne morejo prodreti do njihovih vitalnih delov. Z novimi plinskimi gorilniki tudi pri prevretju hrane ne boste imeli več težav.

Enoročni vžig

>>> Večino gorenjevih plinskih kuhališč lahko prižgemo s preprostim obratom gumba za upravljanje. Hitro in enostavno- z eno roko in brez vžigalic.

Vselej čisto kuhališče

>>> Ker se kuhališče segreva le pod posodo, lahko pozabite na skrbi zaradi prevretja ali razlitja, saj se na kuhališču nič ne prismodi ali prilepi. Če gre kaj čez, preprosto pobrišete. Za čiščenje uporabljate le navadno vodo.

Indukcijska revolucija

>>> Nova indukcijska kuhališča so hitrejša in varnejša od vseh doslej znanih kuhališč. Nova tehnologija omogoča segrevanje samo tistega dela kuhališča, ki se ga dotika posoda. Preostala površina kuhališča ostane hladna in varna za dotike. Delovanje indukcijskega kuhališča je tako rekoč hipno temperatura naraste v trenutku in v trenutku tudi pojenja. Kuhališče se ohladi takoj, ko odmaknete posodo.

Prilagodljivo, nežno in zmogljivo

Indukcijska kuhališča Gorenje so zaradi možnosti hipnega spreminjanja temperature izjemno prilagodljiva vašim kuharskim opravilom. Tik pred prevretjem lahko v trenutku umirite celo mleko. Čokolado, ki se rada prismodi, lahko zdaj stopite nežneje in zanesljiveje kot kdaj koli prej. Vse, na temperaturo posebej občutljive kuharske postopke, lahko z indukcijskim kuhališčem izvedete bolje. In če potrebujete hitro rastočo temperaturo, indukcijsko kuhališče nima tekmeca, ker je dvakrat hitrejše od vseh drugih kuhališč. Bolj ekonomičnega kuhališča, kot je indukcijsko, ne boste našli. Z njim porabite pol manj časa in prihranite enkrat več energije.

Izbrana kuhališča in nape Gorenje dajejo kuhinji in kuhanju nove navdihe. Med številnimi različnimi modeli boste zlahka izbrali tiste, ki se vašemu središču doma najbolje prilegajo. Tehnološko vrhunske izbire in nastavitve s svojo prijazno in enostavno uporabo omogočajo nove kuharske užitke vsakemu družinskemu članu.

Izbira pravega kuhališča je lahko spodbuda za še odličnejše kuharske dosežke – ne glede na to, ali se v kuhinji uvrščate med novince ali med že izkušene mojstre. V široki paleti privlačnih vgradnih kuhališč boste zagotovo našli model, ki popolnoma ustreza vsem vašim pričakovanjem.

Dodaj odgovor

Paket Pomoci 2024