Vila Park Hotel

V hitrem in neusmiljenem tempu, katerega del smo dandanes, večkrat pomislimo na čas, ki bi ga radi preživeli v miru, v naravi – na čistem zraku, na vrtu s kristalno čisto rečico, katera se počasi steka v jezero … Večkrat pomislimo na stik, tisti pristni stik z naravo, ki ga dandanes vedno bolj pogrešamo. Razmišljamo o miru, o prijetni sobi, ki bi bila naše zatočišče pred vsemi nevšečnostmi zunanjega sveta … Da, velikokrat pomislimo na tisto harmonijo, ki jo ponuja idila narave in nas vedno znova navda s pozitivno energijo ter notranjim mirom, ki nas popelje v sanje …

Vsake sanje lahko postanejo resničnost, če le najdejo dobro vilo, ki jih zna uresničiti. Vaša vila – prenovljen alpski penzion – Vila Park****, vas pričakuje v osrčju Triglavskega narodnega parka, pod stenami julijskih vrhov, slapom Savico in le nekaj korakov stran od čudovitega Bohinjskega jezera. Prepričani smo, da vam bo prav ta vila ponudila tisto, kar slehernik išče in pogreša v varnem tempu vsakdana. V Vili Park**** smo združili udobje bivanja in harmonijo narave.

Vila Park**** leži na prečudoviti lokaciji v zavetju narave. Gostom je na voljo sedem prefinjeno opremljenih dvoposteljnih sob. V zimskih mesecih je popoldanskemu klepetu in druženju namenjen dnevni prostor s kaminom in barom. V toplejših mesecih pa to vlogo prevzame urejen vrt na nabrežju rečice Savice, kjer se lahko v zavetju gozdov in čistega zraka zleknete na ležalnik in berete, gledate gorske vršace, poslušate ptice in pomirjajoče žuborenje Savice.

Majhnost objekta in lepota narave je naša prednost, saj nam omogoča individualen pristop do gostov. Neokrnjena narava, mir, tišina, velike možnosti za športne aktivnosti in izlete so izhodišča za prijeten oddih s prijatelji, družino, prav tako za organizacijo manjšega poslovnega srečanja ali manj formalnega druženja.

Vzemite si čas in preživite vikend ali teden pri nas, kjer narava in udobje združita moči, kjer vile uslišijo vaše želje in kjer vas žuborenje Savice zaziblje v lepe sanje.

Dodaj odgovor

Paket Pomoci 2024