WOLT Maribor –“PWWC6” 5 eur brezplačno!

Pri registraciji uporabite WOLT promo code in pridobili boste 5 eur popusta pri prvem naročilu hrane preko Wolt Maribor.

5 € brezplačni kupon za popust:

PWWC6

Uporabite mojo kodo za Wolt PWWC6, da lahko zadovoljim svoje McDonald’s cravinge, vi pa tudi dobite 5 € dobropisa za karkoli si zaželite naročiti (Wolt dostavlja za vrsto mariborskih restavracij).

*Ok, Franjo sporoča, da je imel baje v mislih to, da se ne da naročiti sladoleda. Zapis ostaja, ker bi bil vseeno lahko bolj jasen in mi prihranil dobrih 30 min razmišljanja o »izposoji« sosedovega skiroja.

**Članek ni sponzoriran, lahko pa uporabiš mojo kodo PWWC6, od katere oba profitirava za 5 €! Ob registraciji dobiš tudi svojo kodo, s katero lahko zbiraš nadaljnje dobroimetje.

Kako uporabljati aplikacijo Wolt (iOS in Android) za dostavo hrane:

1. korak: Wolt aplikacija
Aplikacijo prenesite na svoj Android (Google Play: Wolt) ali iPhone (App Store: Wolt).

2. korak: Wolt registracija in vpis promo kode PWWC6
Ko boste aplikacijo naložili, se boste morali registrirati. To lahko storite preko Facebooka ali e-pošte. Pri registraciji nujno uporabite promocijsko kodo PWWC6, da dobite še brezplačnih 5 eur. Po uspešni registraciji s kodo PWWC6 bo vaših 5 eur takoj na voljo.

3. korak: Wolt Maribor in ponudba in naročilo dostave hrane v Mariboru
Wolt Maribor združuje ponudnike, ki v Mariboru nudijo vse od hitre hrane do vrhunskih jedi in sladic. Naročite lahko tudi živila iz nekaterih trgovin in pekarn. Prebrskajte po njihovi izbiri restavracij v Mariboru in naročite svoj naslednji obrok!

4. korak: Wolt dostava hrane Maribor
Po potrditvi naročila vam Wolt sporoči, kako dolgo bo trajalo, da bo vaše naročilo prispelo k vam. Pot dostavljalca lahko spremljate na zemljevidu v realnem času.

Pri registraciji uporabite promocijsko kodo in pridobili boste 5 eur popusta pri prvem naročilu hrane.

5 € brezplačni Wolt promo code kupon za popust:

PWWC6

Wolt Maribor ponuja združeno ponudbo restavracij, ki nimajo svoje lastne dostave. Ker pokrivajo večji del mesta Maribora z dostavo hrane, sem prepričan, da boste vsi našli nekaj za svoj okus. Wolt sem testiral že enkrat že parkrat in dostava je bila res hitra, dostavljalec je bil pa prijazen in simpatičen. Večina restavracij dostavlja do 22h ure zato je pametno hrano naročiti malo prej, kot zadnjo minuto, saj morda ne boste prišli pravočasno na vrsto.

 

 

 

 

Dodaj odgovor

Paket Pomoci 2024